Betaalmogelijkheden

Artikelen die u in onze webshop bestelt, kunt u veilig online betalen via onderstaande betaalmogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om te betalen op locatie. (Contant of Pinnen)
Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.


Webwinkel keurmerk
Wij voldoen met onze shop aan alle wettelijk gestelde voorwaarden, en mogen daarom het keurmerk van Webwinkel Keur voeren op onze website.

SSL Secure betaling
Onze winkelwagen en contactpagina beschikken over een beveiligde SSL verbinding om uw veiligheid en privacy te waarborgen.


Betaalmogelijkheden

 

iDEAL  Gratis
Met de betaalmethode iDEAL is het mogelijk online veilig via uw eigen bank te betalen. Het is een van de meest gebruikte betaalmogelijkheden online en niet meer weg te denken bij een moderne webwinkel, bij de betaling wordt u doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

De banken waarmee u via iDEAL bij ons kunt betalen:
ABN Amro Bank - ASN Bank - Friesland Bank - ING Bank - Rabobank - SNS Bank - Regio Bank - Triodos Bank - Van Lanschot Bankiers

 

Bancontact/Mister Cash
Met de betaalmethode Bancontact/Mister Cash is het mogelijk om in België online veilig via uw eigen bank te betalen. Het is een van de meest gebruikte betaalmogelijkheden online in België en niet meer weg te denken bij een moderne webwinkel, bij de betaling wordt u doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

VISA
Veilig, simpel, shoppen en betalen met VISA.

 

Mastercard
Veilig, simpel, shoppen en betalen met Mastercard.

 

Maestro
Veilig, simpel, shoppen en betalen met Maestro.

Paypal
Veilig, simpel, shoppen en betalen met paypal.

 

SOFORT/DIRECT Banking
Behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT Banking maakt u simpelweg gebruik van uw beproefde, veilige Internetbankieren.

Bank overschrijving
Simpelweg de factuur betalen via een normale bank overschrijving.

Betalen op locatie of en kartcircuit
Indien u liever uw bestelling komt ophalen dan is dat mogelijk op afspraak, U kunt dan het bedrag contant betalen, of pinnen.

pinnen300-30...x167 - kopie.png  U kunt bij ons contant betalen of Pinnen.


Onze gegevens:
Tnv: Cox Karting
IBAN nr.: NL08 RBRB 0898 0799 18
BIC nr.: RBRBNL21

Nieuw BTW-ID nr.:NL001214921B12

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=190px height=45px interval=5000 language=nld]

CRGRotaxTillettAlpinestarsAraiUniproAlfano

   

   

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in!
Aanmelden
© 2009 - 2024 COXKARTING.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel