Retour informatie

Het herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking hierdoor onherstelbaar beschadigd raakt of een verzegeling bevat. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat, onbeschadigd, voor rekening klant en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina of klantenservice@coxkarting.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Laptimers, sensoren, gebruikte, reclame, speciaal bestelde en afgeprijsde, goederen kunnen niet retour of teruggegeven worden.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u hier het Herroepingsformulier downloaden. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

De herroepingstermijn
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. In geval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals Laptimers, sensoren, gebruikte, reclame, speciaal bestelde en afgeprijsde, goederen kunnen niet retour of teruggegeven worden.


Ruilen en retourneren

U kunt uw bestelde artikelen altijd ruilen of retourneren
Heeft u vragen over de mogelijkheid voor het ruilen of retourneren van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice via de contact pagina of klantenservice@coxkarting.com.
 
Stappenplan ruilen en retourneren
Als u een artikel wilt ruilen of retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden zodat wij uw retour zo correct mogelijk kunnen afhandelen.
 
1. Meldt bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen.
2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
3. U stuurt ons een volledig ingevuld herroeping formulier. Download Herroepingsformulier hier.
4. Na ontvangst van uw zending, stuurt COXKARTING.COM een ontvangstbevestiging via e-mail .
5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug, afhankelijk van uw wens.
 
Er gelden echter enkele voorwaarden
- Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; en geen gebruikssporen vertonen.
- U stuurt het artikel op eigen kosten terug.
- Het retourbedrag wordt binnen 14 werkdagen teruggestort op de door u aangegeven bankrekening.
- De kosten voor retour zendingen zijn voor eigen rekening tenzij het product defect of beschadigd is buiten uw schuld om.

Retouradres
U kunt het pakket retour zenden via een PostNL kantoor of Servicepunt naar:

COXKARTING.COM
Ridder van Asenrodeweg 37
6042 LG Roermond
Nederland (NL)
 
COXKARTING.COM is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens het retour transport. Zorg daarom altijd voor een goede verpakking.
Wanneer na contact met onze Klantenservice blijkt dat u het pakketje retour kunt sturen, frankeer het dan voldoende.

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen. Wat moet ik nu doen?
Wanneer u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, neem het product dan niet aan en vraag aan de bezorger om hier meteen melding van te maken.
 
Wanneer u het pakket al heeft aangenomen en er later alsnog achter komt dat de verpakking beschadigd is, controleer dan of er beschadigingen zijn aan een van de producten. Mocht dit het geval zijn, neem dan zo spoedig mogelijk na constatering contact op met onze Klantenservice via de contact pagina of klantenservice@coxkarting.com. We laten u dan zo snel mogelijk weten of we het product kunnen vervangen of dat het op een andere manier moet worden opgelost.

Indien u het product retour wilt sturen, download dan hier het Retourformulier. Dit retourformulier kunt u bij het retourpakket voegen, zodat wij weten dat het artikel van u afkomstig is en beschikken over alle relevante gegevens omtrent de retourzending.

Na het openen van de verpakking heb ik een beschadiging ontdekt aan mijn producten!
Wanneer u een beschadiging aan product hebt ontdekt, neem dan zo snel mogelijk contact met onze klantenservice op via de contact pagina of klantenservice@coxkarting.com. Wij laten u vervolgens zo spoedig mogelijk weten of we het product kunnen vervangen of dat het op een andere manier kan worden opgelost.


Klik op onderstaande link om het Herroepingsformulier te downloaden
Herroepingsformulier

Klik op onderstaande link om het Retourformulier te downloaden
Retourformulier

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=190px height=45px interval=5000 language=nld]

CRGRotaxTillettAlpinestarsAraiUniproAlfano

   

   

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in!
Aanmelden
© 2009 - 2024 COXKARTING.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel